- Sisaldab üle 90% valkusid
- Madala süsivesikute ja rasvade sisaldusega
- Sobib ideaalselt puhta lihasmassi kasvatamiseks
Ülevaade
Vadakuvalgu isolaat on valgupulbrite ülim vorm. See sisaldab üle 90% valkusid ning väga vähe rasvasid ning laktoosi. Kõigist teadaolevatest valkudest kõrgeima bioloogilise väärtusega vadakuvalgu isolaat sisaldab rohkesti asendamatuid ja asendatavaid aminohappeid.
Vadakuvalgu isolaadi tootmisel eraldatakse valgud rasvadest, kolesteroolist ja laktoosist delikaatse protsessi käigus molekuli suuruse ja kaalu alusel.
Vadakuvalgu isolaat sisaldab 100 g kohta üle 90 g valkusid kuivaine baasil, on madala rasva- ja laktoosisisaldusega, kuid kõrge kaltsiumisisaldusega. Vadakuvalgu isolaadi valmistamismeetod aitab säilitada vadakuvalgu bioloogilist aktiivsust, tagamaks seeläbi immunsüsteemi tugevdavate komponentide puutumatuse.
Soovitatav kasutamine:
Vala 150-250ml vett või piima sheikerisse (mida vähem vedelikku, seda tihkem segu tuleb). Seejärel lisa ~25g pulbrit, sega läbi ja joo. Kasutada 2-3 korda päevas või nii kuidas vaja
1 suure plastkopsikutäis mahutab 25 grammi toodet
Koostisosad:
Denatureerimata vadakuvalgu isolaat (piimast), emulgaator (sojaletsitiin).
Toiteväärtus 100g kohta:
Energiat: | 370kcal |
Valkusid (kuivainel põhinevaid): | 92g |
Valkusid (valmiskujul): | 90g |
Rasvu: | 1g |
Süsivesikuid: | 0,68g |
Kaltsiumi: | 400mg |
Kolestorooli: | 2mg |