- Valgusisaldus üle 80%
- Kõrgeima bioloogilise väärtusega proteiin
- Ideaalne lihasmassi ehitamiseks ning taastamiseks
Ülevaade
Parima väärtusega vadakuvalgupulber Euroopas! Impact Whey Protein® on toodetud kasutades ainult esmaklassilist vadakuvalgukontsentraati, mis viib valgusisalduse 82%-ni. See toode murrab müügirekordeid tänu oma erakordsele hinna-kvaliteedi suhtele ja heale maitsele.
Vadakuvalgu kontsentraat on rikkalik vadakuvalgu allikas, mis pärineb otse maailma juhtivatelt vadakuvalgu tootjatelt.
Vadakuvalk on kõrgeima bioloogilise väärtusega (bioloogiline väärtus näitab, kui suur osa valgust on inimese poolt kasutatav) ning sisaldab suures koguses nii asendamatuid kui asendatavaid aminohappeid.
Tootmisprotsess kasutab ainulaadset kombinatsiooni membraanfiltreerimise tehnoloogiast ja kuivatamisest madalal temperatuuril ning rõhul. See kindlustab õrna valkude eraldumise ja kõrge kontsentratsiooni, säilitades samal ajal selle loodusliku funktsiooni ja kõrge toiteväärtuse.
Kvaliteedikontrollist moodustab suure osa iga tootmisprotsessi sammu kohta kogu informatsiooni jälgimine ja selle tõttu on toode valmistatud koostöös maailma juhtivate vadakuvalgu tootjatega, kelle tööd ja kvaliteeti võib usaldada.
Soovitatav kasutamine:
Vala 150-250ml vett või piima šeikerisse (mida vähem vedelikku, seda tihkem segu tuleb). Seejärel lisa ~25g valgupulbrit, sega läbi ja joo. Kasutada 2-3 korda päevas või nii kuidas vaja. Kõige parema efekti annab trennijärgne kasutamine koos “kiire” süsivesikuga (nt. dekstroos või maltodekstriin). Hea toidukorraasendaja saab valgupulbrile jahvatatud kaerahelbeid lisades. Maitseb hea ka maitsestamata jogurti ja kamaga!
1 suur plastkopsikutäis 70ml mahutab 25 grammi toodet ehk 20g valke.
Koostisosad:
Denatureerimata vadakuvalgu kontsentraat (piimast), emulgaator (sojaletsitiin)
Toiteväärtus 100g kohta:
Energiat: | 393,2kcal/1656.0kJ |
Valkusid (kuivainel põhinevaid): | 82g |
Valkusid (reaalselt): | 78,4g |
Rasvu: | 6,8g |
Süsivesikuid: | 6g |
Kaltsiumi: | 500mg |
Kolestorooli: | 2mg |
Andmed kehtivad maitsestamata valgupulbri kohta. Maitsestatud variantidel langeb valgusisaldus ~3%. Šokolaadi maitse puhul väheneb valgsisaldus ~8% tänu lisatud kakaopulbrile.